Pomoć kod dojenačkih grčeva

Bowen terapija je učinkovita terapija koja omogućava rješavanje raznih zdravstvenih problema i tegoba te se stoga uspješno koristi za rješavanje grčeva kod beba i otklanjanje drugih tegoba. Tretman provodi Ksenija Keča, licencirani Bowen terapeut.

Kada je potrebna Bowen terapija za Vašu bebu?

Ukoliko Vaše dijete neutješno plače i ima isprekidan noćni san grčevima, vrijeme je da potražite pomoć Bowen terapeuta. Dobri učinci Bowen terapije vidljivi su i kod dojenčadi sa zatvorom, problemima spavanja, alergijama te kožnim problemima.

Kako bi se što uspješnije došlo do rezultata, preporučamo da se krene s terapijom odmah po pojavi prvih simptoma!

Kako izgleda Bowen terapija za bebe?

Bowen terapija je nježna i blaga, uključuje nekoliko pokreta za relaksaciju mišića smještenih uz kralježnicu i mišića dijafragme te nema neželjenih učinaka.

BOWEN TRETMAN ZA BEBE

Trajanje Bowen tretmana za bebe je do 15 minuta.

Iako tretman traje kratko, ponekad ga je potrebno ponoviti više puta kako bi se uklonile tegobe.

Ponavljanje tretmana posebice su potrebna kod djece koja su imala postporođajne infekcije ili je majka imala težak porod.

Što kažu naši korisnici?

"Malena šalje punooo zagrljaja... spasili ste nas!!!"

mama Marina

"Gospođa Ksenija je žena s ogromnim iskustvom i još većom željom da pomogne zabrinutim roditeljima. Pomoću nekoliko tretmana Bowena riješila je bebin problem s grčevima i podrigom. Također nas je upoznala s osnovama baby handlinga te upozorila na hipertonus u rukama bebe (prvo nam je dijete pa smo misili da su tvrde ruke normalne kod beba). Vježbe koje nam je pokazala provodimo redovito i napredak je očit. Također smo prisustvovali besplatnom webinaru o masaži beba. Iako smo imali neko predznanje o masaži, Ksenijin pristup pomogao nam je produbiti ga. Sve u svemu, nadzor napretka naše bebe s potpunim povjerenjem prepuštamo u njene ruke!"

mama Ivana

"Tople preporuke za Bowen terapiju protiv dojenačkih grčeva kojih smo se mi riješili u dva tretmana. Također, gđa Ksenija, koja je izuzetno topla, draga, pristupačna, a nadasve i profesionalna, upoznala nas je sa osnovama baby handliga, kao i nekim vježbicama u kojima naša beba uživa."

mama Anita