Jedinstvena tjelesna terapija za olašanje boli i balans tijela

EMMETT TERAPIJA U VARAŽDINU

Licencirani Emmett terapeut Ksenija Keča pruža stručnu Emmett terapiju u salonu Provitalis u Hrašćici, Varaždin. Terapija je namijenjena smanjenju bolova te povećanju pokretljivosti kod mišićno-koštanih tegoba. Tretman je veoma učinkovit kod sportaša kojima je potreban brzi oporavak.

POPUST ZA 3 TRETMANA

Za naše dosadašnje i sve buduće klijente nudimo promotivni paket od 3 tretmana, svaki u trajanju od 30 minuta. Paket možete iskoristiti za tretmane tijekom cijele godine, i to za Bowen i Emmett terapiju čime dobivate odličan učinak obje terapije. Dobro došli!

Što je Emmett terapija?

Emmett terapija je jedinstveni oblik tjelesne terapije u kojoj se koristi lagani pritisak na određene točke u tijelu kako bi se olakšala bol i nelagoda, te poboljšale mišićno-koštane i neurološke funkcije klijenta. Točke se po autoru ove tehnike, gospodinu Rossu Emmettu, nazivaju "Emmett točke".

 

Kako izgleda i koliko traje Emmett tretman?

Emmett tretman se može provoditi izravno na koži klijenta ili preko odjeće. Klijent može biti u sjedećem, stojećem ili ležećem položaju. Koristi se kombinacija pritisaka i primjenjuju se ciljani terapijski elementi da bi se postigle pozitivne tjelesne promjene za određenog klijenta. Valja napomenuti da pritisak ne mora biti ni čvrst ni bolan.

Trajanje tretmana je od 10 do 30 minuta kada je riječ o samostalnom tretmanu. Ukoliko se provodi s drugim terapeutskim tehnikama ili masažom tada traje dulje. 

 

Za što se koristi Emmett tretman?

Ovaj tretman se koristi kod korekcija raznih deformacija, za smanjenje nelagode i boli u mišićima, povećanje zglobne pokretljivosti i uspostavu balansa. Posebne jezične vještine uključene su u tretman kako bi učvrstile i usidrile pozitivne tjelesne promjene, što znatno pojačava terapijski ishod.

Zašto je Emmett terapija učinkovita?

Emmett tehnika je sve više popularna u svijetu, a sada i u Hrvatskoj. Razlog tome je što pomaže pri smanjenju boli i mišićne nelagode, za povećanje zglobne pokretljivosti te za uspostavljanje balansa u tijelu. Iako se često primjenjuje u kombinaciji s drugim tehnikama, Emmett metoda je učinkovita i djelotvorna ako se primjenjuje kao samostalni tretman. 

Emmett Tehnika
Emmett terapeut Ksenija Keča Varaždin

Ksenija Keča, licencirani Emmett terapeut

Ksenija Keča je prvostupnica fizioterapije i licencirani Emmett terapeut. Ujedno je i licencirani terapeut za Bowen terapiju pa je među prvim terapeutima u Varaždinskoj županiji koja nudi učinkovitu kombinaciju te obje tehnike.

Svojim iskustvom, profesionalnim i individualnim pristupom, te stručnim savjetima Ksenija pomaže svojim klijentima u rješavanju zdravstvenih problema. Za sva pitanja slobodno se obratite te se s povjerenjem prepustite u njene stručne ruke!