Terapija i podrška prije, za vrijeme i nakon trudnoće

Trudnice – prenatalno, natalno i postnatalno doba

Obzirom da je trudnoća veoma posebno, ali i izrazito odgovorno i ozbiljno razdoblje u životu svake žene, važno je pronaći stručnu osobu od povjerenja koja će Vas voditi na ovom putu.

Upravo zato Vam u Provitalisu nudimo potpunu podršku za čitavo razdoblje prije, za vrijeme te nakon trudnoće!

Ovim tretmanom trudnicama pružamo sve potrebne informacije o pravilnoj posturi, dijastazi, indikacijama te kontraindikacijama za vježbanje u trudnoći. 

Tretman obuhvaća sljedeće aktivnosti za trudnice:

  • aktivnosti za dijastazu
  • aktivnosti za leđa
  • aktivnosti za jačanje mišića zdjeličnog dna
  • aktivnosti istezanja u trudnoći
  • aktivnosti snage i relaksacije

Tretman se preporuča sa ciljem sprječavanja nastanka dijastaze, nastanka inkontinencijske disfukcije te loše posture koja uzrokuje velike bolove u lumbalnom dijelu kralježnice. 

Također, klijentice educiramo o porodu po porodnim dobima, vježbama disanja, tiskanja i relaksacije uz suvremene spoznaje o dojenju.

 

LICENCIRANI TERAPEUT

Tretman vodi Ksenija Keča, vlasnica centra PROVitalis. Završila je edukacije „Trudnoća i majčinstvo“, „Baby handling“ te „Rani razvoj djeteta od 0 do 1 godine". Uz stručno vodstvo osjećat ćete se ugodno i sigurno.

Dobro došli!

CIJENA TRETMANA ZA TRUDNICE

Moguć je individualan i grupni tretman, a u ponudi su jednokratni tretmani (1 dolazak) i paket od 4 dolazaka. Trajanje svakog tretmana je 60 minuta.

 

Individualni tretman u trajanju 60 minuta: 250 kuna

Paket od 4 tretmana individualno: 1.000 kn

Paket od 4 tretmana grupno: 800 kn