Skip to content Skip to footer
Radno vrijeme:Isključivo prema dogovoru
Ulica kralja Tomislava 22 Hrašćica Varaždin

MASAŽA

KLASIČNA MASAŽA

Provodite sate i sate u sjedećem položaju, izloženi visokoj razini stresa na svakodnevnoj razini? Vaš životni stil uzrokuje vam bolove diljem tijela i tražite rješenje?

Klasična masaža poznata je kao učinkovit tretman već tisućama godina. Dugi kružni pokreti te pritisak rukama i laktovima, a uz upotrebu opuštajućeg ulja za masažu uvijek daju željene rezultate:

 • vitalnost organizma
 • opuštanje i smanjenje stresa
 • uklanjanje miogeloza
 • smanjenje boli i izbacivanje neželjenih tvari iz organizma.

Ova manualna masaža može biti blaga i nježna ili pak jaka i bolna. Ako vas muče bolovi samo u jednom dijelu tijela, preporučamo vam parcijalnu masažu, kao što je to na primjer masaža leđa, ruku ili nogu.

ANTICELULITNA MASAŽA

Celulit je glavna boljka žena diljem svijeta. Nakupine suvišnih tekućina, toksina i masnih naslaga dovode do one „narančine kore“ koju nijedna žena ne želi vidjeti na svojim nogama.

Rješenje?

Anticelulitna ručna masaža! Energičnim pokretima ruku koji su usmjereni sukladno protoku limfe, kao i upotreba eteričnih ulja koja pospješuju razgradnju masnih stanica razbijaju se masne naslage, izbacuju štetne tvari te se podiže vezivno tkivo.

Tako redoviti dolasci na anticelulitne tretmane pridonose:

 • smanjenju vidljivosti celulita
 • poboljšanju cirkulacije
 • povećanju tonusa kože
 • oblikovanju tijela.

Često postavljana pitanja

Anticelulitna masaža je najdjelotvornija kad se radi više tretmana. Najčešće preporučujemo deset tretmana, no zbog intenziteta svakog od njih potrebno je među njima raditi razmak od tjedan dana. Ipak, kako uvijek radimo sukladno individualnim potrebama svakog od vas, točan broj tretmana znat ćemo vam reći kad vidimo točno stanje vašeg celulita.

Anticelulitna masaža nije klasična masaža. Unatoč tome što će vam riječ masaža evocirati ugodu, ovi su tretmani energični, uključuju glađenje, gnječenje, pinch i trljanje, a svi su usmjereni prema srcu. Često se koriste i razna tehnička pomagala. Iako postoje drugi načini uklanjanja celulita, ovo je i dalje najpopularniji tretman.

Anticelulitni se tretman provodi na svim dijelovima tijela koji su zahvaćeni celulitom – dovoljno je da nam pokažete što vas muči i dat ćemo sve od sebe da to uklonimo.

LIMFNA DRENAŽA

 • Limfa je jedna od tekućina u našem organizmu koja je zadužena za izbacivanje otpadnih tvari iz tkiva (koje se pročišćavaju u limfnim čvorovima) te obranu od bolesti. No, što kad su limfni čvorovi zasićeni i ne mogu do kraja filtrirati limfu, pa se štetne tvari prenose diljem organizma?

  Ručna limfna drenaža koristi se u fizioterapiji, sportskoj medicini, rehabilitaciji, nakon terapije zračenjem te u kozmetičkim tretmanima lica i tijela. Ova masaža djeluje tako da:

  • uklanja višak vode i proteina iz tkiva (metabolički otpad i toksini)
  • povećava produkciju limfocita
  • smanjuje stres i bol
  • opušta i povećava stupanj otpornosti za obranu protiv infekcija.

  Limfna drenaža uspostavlja ravnotežu između tekućina, pa se koristi kao pomoć kod raznih stanja: sportske ozljede, operativni zahvati, smanjenje boli, kronični reumatizam, ožiljci, glavobolje i migrene ili pak kao opća relaksacija.

spremni za promjene?

Kontaktirajte nas sa svojim pitanjima u vezi tretmana ili zakazivanja termina. Odgovorit ćemo vam što brže možemo!