Skip to content Skip to footer
Radno vrijeme:Isključivo prema dogovoru
Ulica kralja Tomislava 22 Hrašćica Varaždin

PRAVILA PRIVATNOSTI

1. Tko smo mi?

Mi smo PROVitalis, obrt za masažu, a adresa naše web-stranice je www.pro-vitalis.hr. Poštujemo Vašu privatnost i zato ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o Vama kada koristite ove web stranice.

2. Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Mi smo PROVitalis, obrt za masažu, a adresa naše web-stranice je www.pro-vitalis.hr. Poštujemo Vašu privatnost i zato ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o Vama kada koristite ove web stranice.

3. Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koje prikupljamo dok koristite ovu web stranicu koristimo u svrhu komunikacije vezano za Vaš upit, kako bismo poboljšali Vaše iskustvo korištenja web stranica, za kreiranje novog i relevantnog sadržaja na ovim web stranicama te za dogovor i pružanje naših usluga. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

4. Pristup podacima i pravo izmjene

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podatcima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka, a za slučaj da se Vaši osobni podaci koriste za dodatne svrhe PROVitalis će za to prethodno tražiti Vaš pristanak.

5. Što su kolačići i što možete poduzeti u vezi s njima?

Ove web stranice koriste kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje se spremaju u web preglednik posjetitelja web stranica u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. PROVitalis koristi kolačiće za upoznavanje preferencija posjetitelja web stranica, za praćenje podataka u aplikacijama kao što su Google Analytics i Search Console, a sve to kako bismo na ovim web stranicama pružili još korisnije sadržaje za naše korisnike i zainteresiranu javnost. Ako želite, možete onemogućiti kolačiće u postavkama Vašeg web preglednika, no u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranica. Za više informacija o kolačićima posjetite ovu web stranicu: About Cookies.

5. Poveznice na druge web stranice

Ove web stranice sadrže poveznice na druge web stranice. Ova izjava o privatnosti se odnosi isključivo na PROVitalis web stranicu. Ako putem poveznice dođete na neku drugu web stranicu koja nije u vlasništvu PROVitalis-a, tada trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

5. Kontakt

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte odgovornu osobu: Ksenija Keča, info@pro-vitalis.hr