Pravila privatnosti

Tko smo mi?

Mi smo PROVitalis, obrt za masažu, a adresa naše web-stranice je www.pro-vitalis.hr. Poštujemo Vašu privatnost i zato ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupljamo o Vama kada koristite ove web stranice.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Osobni podaci su informacije pomoću kojih Vas se može identificirati kao pojedinca, kao što su Vaše ime i prezime, adresa, email adresa, online identifikatori (IP adresa, cookies), interesi, uzorci ponašanja na internetu i informacije koje se tiču isključivo Vas kao pojedinca. Osobne podatke prikupljamo dok koristite ove web stranice, ispunjavanjem kontakt obrasca, pisanjem komentara ispod objava i pomoću kolačića.

Za što koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke koje prikupljamo dok koristite ove web stranice koristimo u svrhu komunikacije vezano za Vaš upit, da poboljšamo Vaše iskustvo korištenja web stranica, za kreiranje novog i relevantnog sadržaja na ovim web stranicama, te za dogovor i pružanje naših usluga. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama.

Pristup podacima i pravo izmjene

U svakom trenutku imate pravo zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, izmjenu ili brisanje Vaših osobnih podataka, a za slučaj da se Vaši osobni podaci koriste za dodatne svrhe PROVitalis će za to prethodno tražiti Vaš pristanak.

Što su kolačići i što možete poduzeti u vezi s njima?

Ove web stranice koriste kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje se spremaju u web preglednik posjetitelja web stranica u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. PROVitalis koristi kolačiće za upoznavanje preferencija posjetitelja web stranica, za praćenje podataka u aplikacijama kao što su Google Analytics i Search Console, a sve to kako bismo na ovim web stranicama pružili još korisnije sadržaje za naše korisnike i zainteresiranu javnost. Ako želite možete onemogućiti kolačiće u postavkama Vašeg web preglednika, no u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranica. Za više informacija o kolačićima posjetite ovu web stranicu: About Cookies.

Poveznice na druge web stranice

Ove web stranice sadrže poveznice na druge web stranice. Ova izjava o privatnosti se odnosi samo isključivo na ove web stranice od PROVitalis. Ukoliko putem poveznice dođete na neku drugu web stranicu koja nije u vlasništvu PROVitalis-a, tada trebate pročitati njihove izjave o privatnosti.

Kontakt

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte odgovornu osobu: Ksenija Keča, info@pro-vitalis.hr

Kontakt

Pratite nas na Facebooku!

Dobro došli!

Copyright ©2023 Provitalis. Sva prava pridržana.